Αφηγήσεις παραμυθιών με δημιουργική καλλιτεχνική απασχόληση για τα παιδιά
Ένας κύκλος αφηγήσεων ξεκινάει στο «κατ-ART-ι» με θέματα από την ελληνική παράδοση-και όχι μόνο!!-στη διάρκεια των οποίων τα παιδιά θα δημιουργούν με ποικίλους τρόπους (εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά παιχνίδια) μετά την αφήγηση, τις δικές τους φανταστικές ιστορίες. Μια διαδραστική σχέση με το λόγο και την εικόνα!!!
Με την Μαρία Τσουκνάκη αφηγήτρια-εικαστικό και τον Άλκη Πασχαλίδη μουσικό-εμψυχωτή.
Πρώτος Κύκλος: Το ψωμί
Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010
Αφήγηση παραμυθιών με ήχους, μουσικές και τραγούδια με θέμα «Ο κύκλος του ψωμιού» από την ελληνική μυθολογία και τη λαϊκή παράδοση. Τα παιδιά μετά τα παραμύθια θα ζωντανέψουν με θεατρικό παιχνίδι τον κύκλο του ψωμιού και θα πλάσουν με αλατοζύμαρο διάφορα χρωματιστά ψωμιά με κεντίδια και στολίδια.
Κόστος συμμετοχής ανά παιδί 15 ευρώ και 20 ευρώ για τα δυο αδερφάκια (περιλαμβάνονται τα υλικά).
Στην αίθουσα του Συλλόγου «κατ-ART-ι» στον Πρινέ του δήμου Νικ. Φωκά (τηλ: 28310 31765).
Ώρα έναρξης: 10.30 το πρωί ως τις 12.30 το μεσημέρι. Επικοινωνία και κρατήσεις: Άλκης 6979408588,
Μαρία 2831061585-6946269347.
Σεμινάρια τέχνης για ενήλικες
Σάββατο 30-Κυριακή 31 Ιανουαρίου: Κατασκευή μάσκας από γυψόγαζα και ανακυκλώσιμα υλικά: Μάσκες φτιαγμένες από γυψόγαζα και συνδυασμούς υλικών. «Άχρηστα» χαρτιά και υλικά μεταμορφώνονται σε μάσκες. Ένα ταξίδι της φαντασίας και της δημιουργικότητας από υλικά ανακύκλωσης.
Ωράριο: Από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Κόστος: 40 ευρώ.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2831031765 (Σοφία), 2831061585-6946269347 (Μαρία) syllogoskatarti@gmail.com και στο Facebook.











0 Σχολια