Κλοπή πίνακα μεγάλης αξίας από το ΚΣΕΔ στο Ρέθυμνο

 

Κέντρο Συγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας ΡεθυμνοΠίνακας μεγάλης αξίας γνωστού Έλληνα ζωγράφου εκλάπη από την αποθήκη του Κέντρου Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας στην ”καρδιά” της πόλης του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πίνακας είχε πακεταριστεί, με σκοπό την μεταφορά του σε μουσείο της Αθήνας και η απουσία του έγινε αντιληπτή το τελευταίο διάστημα .

Ένα σημαντικό θέμα για το οποίο σίγουρα τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, για το τι ακριβώς συνέβη.

Μέχρι χθες, η είδηση είχε γίνει προσπάθεια να περάσει στα “ψιλά” και μάλιστα δεν επιβεβαιώνεται καν από τη δημοτική αρχή, αφού οι άνθρωποι του δήμου και της πινακοθήκης ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πράγματι πρόκειται για απώλεια του πίνακα.

Το Κέντρο Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας Ρεθύμνης έχει αναπτύξει έντονη δράση στον τομέα των περιοδικών εκθέσεων τοπικού, εθνικού αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος σε συνεργασία με πολλούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 
 
 

Σχολιάστε:

0 Σχολια

 
 

Σχολιαστε