ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΑΡ: 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα 12,14,16

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε από την Παρασκευή 27/2 έως και την Δευτέρα 2/3 το πρώτο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 για τις κατηγορίες 12, 14, 16 χρονών. Οι αγώνες έγιναν σε συνεργασία με την Ζ΄ Ένωση Αντισφαίρισης Κρήτης.

Ο.Α.Ρ.: 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα 12,14,16

Οι αγώνες ξεκίνησαν από την Παρασκευή το απόγευμα, με πλήθος κόσμου να γεμίζει τις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του ομίλου, αφού περίπου 100 παιδιά από όλη την Κρήτη πήραν μέρος στους αγώνες.

Η διοίκηση, οι προπονητές και τα άλλα στελέχη του ομίλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή διοργάνωση.

Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου εκπροσώπησαν οι αθλητές Ντεβετζίδης Αλέξανδρος, Σπυρόπουλος Νίκος, Μισιριώτης Νέστορας, Χατζηκακού Πανίκος, Σαββάκης Δημήτρης, Φραϊδάκης Γιάννης, Πολιουδάκη Άννα-Μαρία, Τσαγλιώτης Αντώνης, Καζιάλες Βαγγέλης, Τσιάλιος Λεωνίδας. Ξεχώρισαν οι αθλητές Τσιάλιος και Σαββάκης που κατέλαβαν θέση στην τελική οκτάδα. Επόμενοι αγώνες για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 στο Ηράκλειο.