ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Τι θα λέγατε να κάνετε μια αλλαγή στο φετινό Πασχαλινό σας τραπέζι;

galomizithraΑντί για φέτα στο ντάκο σας, τι λέτε να δοκιμάσετε φέτος την κρεμώδη γαλομυζήθρα Τζουρμπάκη;

Ή στην πράσινη σαλάτα σας με ντρέσινγκ Βαλσάμικου;

Δοκιμάστε να βάλετε στο φούρνο baby πατάτες με λάδι, μέλι, μουστάρδα και κομμάτια από το καπνιστό τυρί Τζουρμπάκη! Σερβίρετε στο τραπέζι το γίδινο ή πράσινο τυρί από 100% γίδινο γάλα χαμηλότερο σε λιπαρά και λιγότερο αλάτι!

τυριά τζουρμπάκηςΠέρα από τη κλασική γραβιέρα το τυροκομείο Τζουρμπάκη διαθέτει τη Κίτρινη ελαφριά Γραβιέρα για τους λάτρεις των τυροκομικών προϊόντων που θέλουν να προσέχουν τη διατροφή τους!

Τέλος ολοκληρώστε το μενού σας με μυζηθροπιτάκια:

μία μυζήθρα Τζουρμπάκη
λίγη κανέλα
δυόσμο

Τα πλάθουμε, λίγα λεπτά στο τηγάνι σε καυτό λάδι και… έτοιμα!

Τόσο απλά τόσο γρήγορα και τόσο νόστιμα!

Καλό Πάσχα!