Το iPhone 4 σύντομα κοντά μας;
27 Ιανουαρίου είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση προϊόντων της Apple για το 2010. Ταυτόχρονα με τις φήμες για τη ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου iSlate/iTablet, oι φήμες για την εμφάνιση του τέταρτου iPhone σε διάφορες αγορές του κόσμου κατά τη διάρκεια του Απριλίου έχουν αρχίσει και φουντώνουν.
Οι Korean Times έφεραν στο προσκήνιο μια δημοσίευση σχετικά με “την έλευση του 4G iPhone τον Απρίλιο του 2010″.
Αν και πλέον οι περισσότερες εκδόσεις του iPhone κάνουν την εμφάνισή τους το καλοκαίρι, φήμες λένε πως υπάρχει η σκέψη να κυκλοφορήσει νωρίτερα λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας των Android συσκευών που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.
Oι φήμες μιλάνε για ύπαρξη δεύτερης κάμερας για video calls, OLED οθόνη, flash στην νέα κάμερα των 5 megapixels και αφαιρούμενη μπαταρία. Φήμες, “πληροφορίες”, τίποτα παραπάνω.
Οπότε για νεότερα ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Apple που θα γίνουν σε λίγες μέρες.
Σχετικά κείμενα:
- Παρουσιάστηκε το iPhone 4!
- Photoshop App για το iPhone
- Rethymnon Travel Guide App για το iPhone
- Και το όνομα αυτού… iPad!












0 Σχολια