ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνου ευχαριστεί τους Απόστρατους Αξιωματικούς Ρεθύμνου και το 547 Α/Μ Τ. Π.

Επιβεβαιώνοντας εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία, η Διοίκηση και τα Μέλη του τοπικού παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ρεθύμνου και του 547 Α/Μ Τ. Π. (Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού) προσέφεραν και φέτος, τρόφιμα μακράς διαρκείας που διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), κατά την περίοδο των γιορτών.

O Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, τους ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες απόστρατους Αξιωματικούς για την στήριξη τους στο έργο της Δομής, το οποίο λόγω των υφιστάμενων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και εξαιρετικά επωφελές για ευάριθμους ωφελούμενους.

Η αξιομίμητη πρωτοβουλία της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ρεθύμνου και του 547 Α/Μ Τ. Π., υπηρετεί τις αρχές του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης που ενδυναμώνουν τους κοινωνικούς δεσμούς, συνέχουν και προσφέρουν ανακούφιση κι ελπίδα.

Με την ευκαιρία, η Αντιδήμαρχος και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ.Ρ., εύχονται στους δωρητές μια υγιή, ειρηνική, καλότυχη και προσοδοφόρα σε πνευματικά και ψυχικά αγαθά χρονιά!