1.000.000 προβολές για το Κρητικό Casa De Papel! Σε τηλεοπτική σειρά οι πρωταγωνιστές;

Πάνω από 1.000.000 προβολές μέσα σε μια εβδομάδα έχει συγκεντρώσει το Κρητικό Casa De Papel στα επίσημα κανάλια του «Καλοκαίρι Στο Νότο» σε Facebook και Youtube, με τους χρήστες των δημοφιλών δικτύων να δίνουν ρεσιτάλ με τα σχόλια τους, εκθειάζοντας τους χαρακτήρες του βίντεο!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να τους δουν σε νέες περιπέτειες και γιατί όχι ακόμα και σε σίριαλ. Φήμες δε περιγράφουν, πως κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έχουν δεχθεί ήδη πρόταση και πρόκειται να τους δούμε το επόμενο διάστημα σε επερχόμενη τηλεοπτική σειρά.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και οι συνθήκες με τις οποίες γυρίστηκε το βίντεο, με τα βραδινά γυρίσματα να πραγματοποιούνται μετά τα μεσάνυχτα και το Κρητικό Bella Ciao να δημιουργείται από τους ψάλτες της τοπικής εκκλησίας στο υπόγειο της. Αμέτρητα δημοσιεύματα σε Ελλάδα & Κύπρο, δεκάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές αναφορές σε εθνικά & περιφερειακά μέσα, συνθέτουν την εικόνα του απόλυτου viral και για αυτό το καλοκαίρι!

Cretan Casa De Papel | Η Τέλεια Νοθεία

Το Κρητικό Casa De Papel είναι εδώ !! Και ναί !! Είναι ΜΑΜΑ… και μάλιστα Κρητικιά !! Kαι θα κάνει τα πάντα για τον γιό της !! Αυτό το Καλοκαίρι ψηφίζουμε ΚΡΗΤΗ !! :D #CretanCasaDePapel #KSN2019 #BeAPlatsourista #Yolo

Posted by Summer In Crete on Monday, June 3, 2019

Οι δημιουργοί του βίντεο και παραγωγοί της παγκρήτιας ραδιοφωνικής παραγωγής «Καλοκαίρι Στο Νότο», Γιώργος Μπαλοθιάρης & Γωγώ Βερίγου, μετράνε πλέον αντίστροφα και για τα backstage του βίντεο που αναμένεται να είναι εξίσου ξεκαρδιστικά!