ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

«One, two, three… Γουρουνάκια στο σακί» από την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Περίπλου!

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου: “One, two, three… Γουρουνάκια στο σακί!” από τον Θεατρικό Περίπλου, περιμένει τους μικρούς θεατές στο Θέατρο «Ερωφίλη».

ONE TWO THREE… ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ… 

Κορίτσια και αγόρια από 3 έως 7 χρονών, μαμάδες και μπαμπάδες, γιαγιάδες και παππούδες… ΓΑΤΟΙ – ΛΥΚΟΙ – ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ… Ακούσατε!!! Ακούσατε!!! Φιγούρες, βαλίτσες, χρώματα, όνειρα, σακιά, παραμύθια, νότες και παιχνίδια, είναι τα υλικά που διαλέξαμε, για να σας παρουσιάσουμε μια υπέροχη, διασκεδαστική παράσταση, πάνω στο γνωστό παραμύθι ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ. 

Για να είμαστε όλοι καλά, φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε στην ώρα σας. Το θέατρο θα ανοίξει στις 8.30. Σας περιμένουμε στο θέατρο «Ερωφίλη», στις 17 Ιουλίου. 

Διάρκεια παράστασης, περίπου 60 λεπτά. 

Παίζουν: ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΤΙΦΕΣ, ΑΝΝΑ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ

Στον ήχο: Εύη Καννά

Στα φώτα: Μάριος Μαραγκουδάκης

Τιμή εισόδου: 8 ευρώ

Όσοι δεν προμηθεύτηκαν εισιτήρια από την προπώληση μπορούν να αγοράσουν τα δικά τους στην είσοδο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. Πληροφορίες: 6945458516

www.theatrikosperiplous.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

– Κατά την είσοδο και έξοδό σας στο θέατρο «Ερωφίλη» είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων.
– Οι θέσεις σας είναι αριθμημένες σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και δεν επιτρέπεται η αλλαγή τους χωρίς την έγκριση κάποιου υπεύθυνου του χώρου.
– Οι θέσεις ορίζονται με ένα κενό ανάμεσα σε κάθε θεατή. Σε περίπτωση ομαδικής κράτησης ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να κάθονται χωρίς κενόμεταξύ τους είναι έως τέσσερα (4).
– Απαγορεύεται η άσκοπη μετακίνησή στο χώρο του θεάτρου.
– Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στα καμαρίνια μετά το τέλος της παράστασης.
– Για την έξοδό σας ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων.