ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

11ο καλοκαιρινό σεμινάριο: “Ψυχόδραμα και Οικολογία στη Γαύδο”

Το Κέντρο Ελληνικού Ψυχοδράματος και Κοινωνιοδράματος διοργανώνει το 11ο Καλοκαιρινό Σεμινάριο Ψυχοδράματος που θα γίνει στη Γαύδο (περιοχή: Σαρακίνικο, από Κυριακή 9 Ιουλίου έως Κυριακή 16 Ιουλίου 2017).

unnamed

Το κεντρικό θέμα του Σεμιναρίου θα είναι η Οδύσσεια:

Το αρχαίο, το σύγχρονο, το συλλογικό, το βαθιά ατομικό, το μεγαλύτερο και πιο ανθρώπινο ταξίδι μας στο ψυχικό Πέλαγος.
Την πύλη προς το επικό αυτό ταξίδι θα αποτελέσει η μέθοδος του Ψυχοδράματος: μια ομαδική εκπαιδευτική – ψυχοθεραπευτική εμπειρία που εστιάζει ταυτόχρονα στην αυτογνωσία αλλά και την καλλιέργεια της κοινωνικής δεξιοτεχνίας.

Ακόμη, το Καλοκαιρινό Σεμινάριο εστιάζει στην οικολογία, και ιδιαίτερα στην αφύπνιση της “εσωτερικής” οικολογικής συνείδησης και ευαισθησίας με στόχο τη διαμόρφωση στάσεων και δράσεων εναλλακτικής οικολογικής ζωής. Πολύπλευρες ενεργειακές ασκήσεις θα προταθούν ώστε οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ουσιαστικής επαφής και επικοινωνίας με τον εαυτό τους και τη φύση.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ:

Σ’ όλους τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, τους εκπαιδευτικούς, τους ανθρώπους του θεάτρου, τα στελέχη επιχειρήσεων και στον καθένα που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει προς την εσωτερική του μεταμόρφωση και προσωπική του ολοκλήρωση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Το Σεμινάριο είναι εβδομαδιαίο όπου οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν μια μικρή θεραπευτική κοινότητα προάγοντας νέες συλλογικότητες. Διαμένουν σε σκηνές που θα προσκομίσουν, καθώς και είδη υπαίθριας διαβίωσης. Επίσης υπάρχει η δυανατότητα ενοικίασης δωματίων μετά από προσωπική συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες.

Οι ώρες του σεμιναρίου θα είναι 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 καθημερινά.

Στο πρόγραμμα προβλέπονται μικρές ομάδες για τις πρωινές συναντήσεις με διαφορετικούς εκπαιδευτές – εμψυχωτές.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 100 € & 80 € για ανέργους και φοιτητές (για ολόκληρη την εβδομάδα).

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής: www.greekpsychodrama.gr/σεμινάρια