1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κόκκινης, Πορτοκαλί και Πράσινης μπάλας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα τένις πράσινης, πορτοκαλί και κόκκινης μπάλας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη σε τρεις τοποθεσίες ανάλογα με την κατηγορία: Στον Ο.Α. Χανίων για τα κορίτσια πράσινου γηπέδου και τα παιδιά κόκκινου γηπέδου, στην Α.Α. Χανίων για τα αγόρια πράσινης μπάλας και στον Ο.Α. Σούδας για τα παιδιά πορτοκαλί μπάλας.

Αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη έλαβαν μέρος στους αγώνες και οι συμμετοχές άγγιξαν συνολικά τις 100 και για τις τρεις κατηγορίες. Τα παιδιά της κόκκινης και πορτοκαλί μπάλας, εκτός από τις αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν νέους φίλους, καθώς έπαιξαν παιχνίδια που είχε διοργανώσει γι’αυτά ο κάθε Όμιλος.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου πήραν μέρος ο Σπυριδάκης Γιάννης και ο Σωπασουδάκης Μάριος για το πράσινο επίπεδο, ο Καλογριδάκης Ηρακλής, Τσαγλιώτης Παντελής, Δραμιτινός Αλέξανδρος, Κασωτάκη Ασπασία, Κοκκινάκη Ευχαγγελία και Κοτζαμπασάκη Έλενα για το πορτοκαλί επίπεδο και Μαστέλος Χάρης, Καλογριδάκης Δημήτρης και Κοτζαμπασάκη Μανολία για το κόκκινο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, στο κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομίλους παίζοντας όλοι με όλους. Η Κοτζαμπασάκη Έλενα τερμάτισε πρώτη στον Όμιλο της, ενώ ο Καλογριδάκης Ηρακλής, ο Τσαγλιώτης Παντελής και η Κοκκινάκη Ευαγγελία ήρθαν δεύτεροι στον Όμιλό τους.

Στο πράσινο επίπεδο, ο Σπυριδάκης Γιάννης έφτασε μέχρι την οκτάδα, νικώντας στον γύρο τον 16 τον Αποστολάκη Κωνσταντίνο του Φιλία ΤΚ (6/4) και χάνοντας στη συνέχεια από τον Βολτυράκη Γιώργο του ΟΑ Σούδας (6/0), ενώ ο Σωπασουδάκης Μάριος ηττήθηκε από τον πρώτο γύρο από τον Λαμπράκη Κωνσταντίνο του Ηράκλειο ΟΑΑ (6/1). Στο τέλος της διοργάνωσης τα παιδιά και των τριών κατηγοριών βραβεύτηκαν εξίσου για την συμμετοχή τους.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους διοργανωτές Ομίλους για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, στους επιδιαιτητές, τους συνοδούς προπονητές και φυσικά στους γονείς.