ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Άι Βασίλης και τα Ξωτικά του σας εύχονται χρόνια πολλά!

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Άι Βασίλης και τα Ξωτικά του σας εύχονται χρόνια πολλά! Το μαγικό εργαστήρι του Άι Βασίλη, η δική του Παιχνιδοχώρα, είναι εδώ για να υποδεχτεί όλα τα καλά παιδάκια του κόσμου! Επιτρέπονται μόνο χαμόγελα κι ευχές, δυνατά γέλια και υπέροχες λιχουδιές, ατελείωτα παιχνίδια και ζεστές αγκαλιές, ίσως και λίγες, μικρές, αθώες, Χριστουγεννιάτικες ζαβολιές!

Στο «μαγικό βιβλίο», οι «μικροί παραμυθάδες», αφηγούνται σε μικρούς και μεγάλους τις πιο απίθανες ιστορίες και παραμύθια των Χριστουγέννων. Εσύ ακόμα να μας επισκεφτείς;;;

Κανονικά λειτούργησαν, ανήμερα των Χριστουγέννων, όλες οι μόνιμες δράσεις τις Παιχνιδοχώρας. Από νωρίς το πρωί η Πλατεία Μικρασιατών υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, όχι μόνο από το Ρέθυμνο, αλλά και επισκέπτες από τους γειτονικούς νομούς.
Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το χώρο συμμετέχοντας σε μια σειρά από δωρεάν δραστηριότητες. Η «παλέτα των ξωτικών», το «μαγικό βιβλίο», η «λιχουδιά των ξωτικών», η «τρίλιζα μπάσκετ», το «δώρο ευχής», το «μαγικό ποδοσφαιράκι», οι «ευχές από την ψυχή σου», το «εργαστήρι στολιδιών», η «συνεργασία με τα ξωτικά», το «Οδηγώ με ασφάλεια», η «ανταλλαγή βιβλίου» και φυσικά η «αγκαλιά του Άι Βασίλη», συνθέτουν ένα «μαγικό» τοπίο στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Το δικό μας «μαγικό» εργαστήρι του Άι Βασίλη, την Παιχνιδοχώρα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

11:00 «Αυτοσχέδιο Λούνα Πάρκ» στην πλατεία Μικρασιατών. «ΕορτάΖω και ψωνίΖω στο Ρέθυμνο». Ο εμπορικός Σύλλογος σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε και παίξουμε όπως παλιά.
17:00 Καραόκε. Τα Ξωτικά έθεσαν σαν όρο να τους τραγουδήσουμε μικροί και μεγάλοι. Από την καρναβαλική ομάδα Μουμπούνες. Κεντρική σκηνή
20:00 Συναυλία με τους Kings.