ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αποχετευτικά έργα σε τρεις οικισμούς του Δήμου Ρεθύμνου

Αποχετευτικά έργα σε τρεις οικισμούς του Δήμου Ρεθύμνου ξεκινάει η ΔΕΥΑΡ μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Αναλυτικά, υπεγράφη η σύμβαση για το έργο  «αποχέτευση οικισμού Γερανίου της Δ.Ε Νικηφόρου Φωκα» μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κου Βασίλη Θεοδωράκη και του αναδόχου του έργου «ΤΕΜΕΡ ΑΕ». Το έργο αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στον οικισμό Γερανίου. Ο προϋπολογισμός του ήταν 760.000,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. και η σύμβαση που υπεγράφη μετά την έκπτωση είναι  363.435,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α..Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.

Σε τροχιά μπαίνει και το έργο «Αποχέτευση οικισμών Σελλίου Μύρθιου της ΔΕ Ρεθύμνου – Φαση 1» μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.  Το έργο αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού που θα εξυπηρετεί τους οικισμούς Σελλίου και Μύρθιου. Ο προϋπολογισμός του ήταν 680.000,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. και η σύμβαση που υπεγράφη μετά την έκπτωση είναι 394.125,00  ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.

Η κατασκευή των παραπάνω έργων θα ξεκινήσει στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2019, αφού προηγηθεί ενημέρωση των κατοίκων των οικισμών αυτών.