ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

28ο Τουρνουά Τένις open «Ρέθυμνο 2019», υπό την Αιγίδα του Δήμου

Για 28η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του, στο ΔΑΚ Γάλλου, το τουρνουά τένις open «Ρέθυμνο 2019» για τις κατηγορίες «open Ανδρών», «Ανδρών 45+» και «διπλά Ανδρών».

Πρόκειται για την παλαιότερη διοργάνωση τένις στο Ρέθυμνο, καθώς διεξάγεται από το 1992 έως και σήμερα, με πολλές συμμετοχές από ολόκληρη την Κρήτη και μεγάλη επιτυχία.

Το τουρνουά ξεκίνησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Όλοι οι αθλητές σημείωσαν πολύ καλές εμφανίσεις, προσφέροντας στους θεατές συγκλονιστικά παιχνίδια και δυνατές συγκινήσεις, κρατώντας τους σε αγωνία μέχρι την ανάδειξη των φετινών νικητών.

Στον τελικό του «open Ανδρών» αναμετρήθηκαν ο Βασιλάκης Βαγγέλης με τον Ανυφαντάκη Αδάμ, αφού πρώτα απέκλεισαν στα ημιτελικά τους Καρυστιανό Μάρκο και Μαμαλάκη Σήφη. Τελικός νικητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο Βασιλάκης Βαγγέλης με σκορ 62 62, ο οποίος έχει αρκετές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Στην κατηγορία «Ανδρών 45+», την 1η θέση πήρε ο Γαλερός Σταύρος με σκορ 26 61 10-6, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με τον Κοτσώνα Παναγιώτη, ο οποίος αναδείχθηκε και 2ος νικητής. Καλές επιδόσεις σημείωσαν και ο Λαγουδάκης Σταύρος με τον Αλεξανδρινό Νίκο, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της κατηγορίας.

Στον τελικό του διπλού Ανδρών οι Βασιλάκης Βαγγέλης και Καρυστιανός Μάρκος, σε ένα επίσης πολύ δυνατό παιχνίδι, κέρδισαν τους Λαγουδάκη Σταύρο και Μαραγκουδάκη Νίκο με σκορ 64 64 και στέφθηκαν νικητές. Στα ημιτελικά της κατηγορίας έφτασαν ο Μαμαλάκης Σήφης με τον Κωσταρέλο Βασίλη όπως και ο Κορωνάκης Σπύρος με τον Κουγιουμουτζή Μανόλη, που, αν και καλοί παίκτες, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στον τελικό.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον Λυρή Γιώργο και την Παπαδοπούλου Μαρία, που ήταν επιδιαιτητές των αγώνων, καθώς και στον Λαγουδάκη Σταύρο και Κορωνάκη Σπύρο που, ως υπεύθυνοι της διοργάνωσης, συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης, ευχαριστεί το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και ιδιαίτερα τον κ. Λαχνιδάκη Δημήτρη για την προσφορά των κυπέλλων στους νικητές. Μετά τους τελικούς, ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στους παρευρισκόμενους, ενώ οι παίκτες, μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά τένις open «Ρέθυμνο 2020», που θα διεξαχθεί του χρόνου τέτοια εποχή.