ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

296 μπάλες για τα Γυμνάσια & Λύκεια της Π.Ε. Ρεθύμνης παραδόθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη στη Δ.Δ.Ε. Ν. Ρεθύμνου

296 μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλευ παραδόθηκαν σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου στο πλαίσιο δράσης της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, παρέδωσε το αθλητικό υλικό για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνου, Δρ. Μανούσο Μαραγκάκη και τους υπεύθυνους της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνου, κα Μαρία Παλάση και κ. Ανδρέα Κουρμούλη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Με ιδιαίτερη χαρά παραδώσαμε σήμερα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 296 μπάλες προκειμένου να διανεμηθούν στα σχολεία της πόλης και της ενδοχώρας. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού και αφορά προμήθεια χιλιάδων μπαλών για όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Κρήτης. Το αμέσως επόμενο διάστημα μάλιστα πρόκειται να διανεμηθεί το αντίστοιχο αθλητικό υλικό και στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει σταθερά τον Αθλητισμό, που αποτελεί μια υγιή διέξοδο έκφρασης και απασχόλησης των νέων μας και πάντα προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να καλύψουμε ελλείψεις και να διευκολύνουμε το εκπαιδευτικό τους έργο, προς όφελος των μαθητών μας».