ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

2ο Ποδοσφαιρικό Καλοκαίρι Ρεθυμνιακός Α.Ο.

Ο  Ρεθυμνιακός Α.Ο. και οι ακαδημίες του το φετινό καλοκαίρι θα είναι και πάλι εδώ όπου θα λειτουργήσουν καλοκαιρινά τμήματα προπονήσεων ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα του 2ου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ απευθύνεται σε παιδιά (αγόρια-κορίτσια) από 4 ετών και άνω που θέλουν να παίξουν να χαρούν και να διασκεδάσουν μέσω του ποδοσφαίρου περνώντας όμορφα, δημιουργικά και προπάντων αθλητικά τις θερινές διακοπές τους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023. Χώρος διεξαγωγής θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου(Σοχώρα), 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) μετά τις 18:30.

Στο πρόγραμμα θα μπορούν να λάβουν μέρος και παιδιά από άλλες ακαδημίες χωρίς καμία υποχρέωση και δέσμευση. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει για ειδικό τμήμα προσχολικής ηλικίας για παιδιά (αγόρια, κορίτσια) γεννηθέντων ετών 2017, 2018, 2019 όπου θα έχει σαν στόχο την ένταξη των παιδιών στον αθλητισμό με δραστηριότητες και ασκήσεις σε παιγνιώδη μορφή διασκεδαστικού χαρακτήρα. Πέρα από το αθλητικό-ποδοσφαιρικό μέρος του προγράμματος θα υπάρξει και το ψυχαγωγικό με εκδρομές, επισκέψεις και εκπλήξεις για παιδιά και γονείς προσαρμοσμένες στις συνθήκες του καλοκαιριού. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν και τμήματα ατομικής βελτίωσης για Ποδοσφαιριστές αλλά και Τερματοφύλακες.

Την εκτέλεση και υλοποίηση του προγράμματος του 2ου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ θα την έχουν Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Προπονητές Ποδοσφαίρου και Παιδαγωγοί, γνώστες με μεγάλη εμπειρία και προϋπηρεσία. Υπεύθυνος του προγράμματος θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Ποδοσφαίρου (UEFA A’) Κος Σκουλούδης Ναπολέων.

Πληροφορίες εγγραφές: Κιν. 6975907754.   

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο