ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3000 δρομείς στο 2ο Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι και …πρόταση γάμου! [φώτο-βίντεο]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Χρώμα που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου.

Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου το Σάββατο 14 Μαΐου όπου μετά από μια χρωματιστή διαδρομή 5 χιλιομέτρων βρέθηκαν στον τερματισμό πολύχρωμοι!

Οι 3000 χαμογελαστοί συμμετέχοντες κάθε ηλικίας απέδειξαν ότι ο αθλητισμός μπορεί να συνδυαστεί με την διασκέδαση και την ευτυχία καθώς όπως γνωρίζουμε το τρέξιμο ενισχύει την διάθεσή και πυροδοτεί την παραγωγή ενδορφίνης, της ορμόνης που ελέγχει τις αισθήσεις. Οι άνθρωποι μετά το τρέξιμο έχουν υψηλά ποσοστά ενδορφίνης με αποτέλεσμα να αισθάνονται ευτυχείς.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια , δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Πιο χαρούμενη από όλους, έφυγε από το Αρκαλοχώρι η Δέσποινα Παπαδάκη η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Μιχάλη Αφορδακό πάνω στη σκηνή της διοργάνωσης. Ο γνωστός προπονητής μεγάλων αποστάσεων Μιχάλης Αφορδακός μετά από ένα καλοστημένο σχέδιο από τους διοργανωτές, έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, μπροστά σε 3000 κόσμο που παρότρυνε την Δέσποινα να πει το ΝΑΙ!

Η συγκινητική στιγμή όπως καταγράφηκε από τις κάμερες…

Μετά το τέλος του αγώνα η γιορτή συνεχίστηκε σε ένα μεγάλο χρωματιστό Party όπως στα φεστιβάλ χρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

2-xroma-run-07

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή για την άψογη διοργάνωση αλλά και στους 150 και πλέον εθελοντές που προσέφεραν τα μέγιστα.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.