ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

36 χρόνια Θεατρικός Περίπλους: Το δικό μας θέατρο! Ελάτε στη θεατρική μας παρέα!

Ο Θεατρικός Περίπλους, το δικό μας θέατρο, γιορτάζει φέτος τα 36 χρόνια συνεχούς θεατρικής δράσης και δημιουργίας, γεγονός που τον καθιστά έναν απ’ τους μακροβιότερους θιάσους ολόκληρης της Ελλάδας! Και είναι εδώ, στο Ρέθυμνο μας!

Ανάμεσα στις επιτυχημένες παραστάσεις και δράσεις του, ο Θεατρικός Περίπλους εγκαινίασε μόλις πέρυσι μία νέα πρωτοβουλία, την Κάρτα Φίλου του Θεατρικού Περίπλου, μια κάρτα ειδικών προνομίων για τους κατόχους της, που σκοπό έχει την στήριξη του θεάτρου και της παραγωγής του, προσφέροντας ιδιαίτερες εκπτώσεις, προσφορές και συλλεκτικά δώρα στα μέλη του: στην Κάρτα περιλαμβάνονται 3 εισιτήρια ελεύθερης πρόσβασης σε 3 παραγωγές, έκπτωση 25% για τον/την συνοδό σε 3 παραγωγές, 1 εισιτήριο για παραγωγές On Demand, Προτεραιότητα στην προπώληση, Newsletters, Πρόσκληση σε Special Events αποκλειστικά για τους Φίλους, πρόσβαση σε πρόβες και πολλά ακόμη!

Οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου αυξάνονται συνεχώς, γεγονός που δείχνει την ανάγκη που έχει ο κόσμος από προσεγμένες και φροντισμένες θεατρικές παραγωγές, αλλά και για καλό θέατρο! Την πρωτοβουλία του θεάτρου στήριξαν γνωστοί επαγγελματίες του χώρου, όπως η Μαρία Πρωτόπαππα, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Και επειδή κάρτες κυκλοφορούν πολλές, εσείς διαλέξτε τη μόνη, με τα τόσα προνόμια. Την κάρτα, την γεμάτη καλό θέατρο. Την Κάρτα Φίλου του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΛΟΥ!

Περισσότερα για την Κάρτα Φίλου μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.theatrikosperiplous.gr/?page_id=1684

36 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
36 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς, φαντασίας και ονείρων

Επίσημη ιστοσελίδα: www.theatrikosperiplous.gr
Βρείτε τον Θεατρικό Περίπλου στα Social Media:
Facebook: Θεατρικός Περίπλους & Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους
Instagram: @th.periplous