ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

3οι στην F2 του Π.Π.Ρ. οι Περάκης – Κουρουγκιαούρης

3οι στην F2 του Π.Π.Ρ. οι Περάκης – Κουρουγκιαούρης - Φώτο cnr.gr

Οι Ανδρέας Περάκης – Κωνσταντίνος Κουρουγκιαούρης με το PEUGEOT 206 XS Kit Car, ολοκλήρωσαν με επιτυχία και την φετινή αγωνιστική τους χρονιά, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία F2 (N-A-E-R) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2013 και την 2η θέση στο Κύπελλο της κλάσης A6 (1400-1600CC N-A-E-R).

O Ανδρέας Περάκης και ο Κώστας Κουρουγκιαούρης δήλωσαν:

«Οι θέσεις που κατακτήσαμε μας γέμισαν ικανοποίηση αλλά ταυτόχρονα μας έδωσαν και την ώθηση για πιο εντατική και δυναμική συμμετοχή στις επόμενες διοργανώσεις τη νέα χρονιά. Στόχος ήταν και παραμένει η σοβαρή και αξιοπρεπή παρουσία και φυσικά η πρώτη θέση. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στην εταιρεία “АGRIPAN S.A. – ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΗΣ” για την υποστήριξή της ελπίζοντας να την έχουμε και του χρόνου αρωγό των προσπαθειών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους Φώτη Μαραγκάκη, Κώστα Μαραγκάκη, Γιάννη Στρίγκο και Δημήτρη Στρίγκο, για την τεχνική υποστήριξη, καθώς επίσης και στην “ANEK – SUPERFAST” για τη μεταφορά μας από και προς την Κρήτη. Πολλές ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας».