3ο Φεστιβάλ της Άμμου στα Κουφονήσια

Το eyelands και οι παράξενες μέρες μας προσκαλούν στο 3ο φεστιβάλ της Άμμου που θα γίνει στα Κουφονήσια, Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Αυγούστου.

Δεκτές συμμετοχές από ποιητές και συγγραφείς με θέμα: Μικρές Επαναστάσεις…

Δεκτά ποιήματα με έκταση μέχρι δύο σελίδες Α4 και διηγήματα μέχρι 1000 λέξεις.

Όπως και στα προηγούμενα φεστιβάλ οι καλεσμένοι θα διαβάσουν ποιήματα και διηγήματα που θα επιλεγούν στην άμμο.

Αυτό το καλοκαίρι οι συγγραφείς των διηγημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και με το κοινό και να συμμετέχουν σε workshop της άμμου με συγγραφείς που έχουν ήδη εκδώσει βιβλία τους στις Παράξενες Μέρες

Φεστιβάλ της Άμμου όμως πέρα από την ανάγνωση, τις λογοτεχνικές συζητήσεις και την παρουσίαση βιβλίων σημαίνει και μουσική, φωτογραφία, πάρτυ στην άμμο ακόμη και μεταμεσονύχτια ενάτένιση των άστρων. Και πολλά ακόμη που θα προκύψουν ως τότε.

Ποιήματα και Διηγήματα δεκτά από τις 15 Μαΐου – 15 Ιουνίου
Επιλογή: (το ανώτερο) 20 διηγήματα και 20 ποιήματα

Οι συγγραφείς των κειμένων που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής τους ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν για το ταξίδι στα Κουφονήσια.

Συμμετοχή με συνεισφορά 20 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του φεστιβάλ, αλλά με αντίτιμο δύο βιβλία που διαλέγετε από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες!

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του eyelands.gr, www.eyelands.gr / www.paraxenesmeres.gr και των εκδόσεων Παράξενες Μέρες αλλά και στη σελίδα του Φεστιβάλ της Άμμου sandfestival.wordpress.com.

Επίσης στις 20 Ιουνίου ξεκινάει ο δεύτερος διαγωνισμός μυθιστορήματος που θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2017 αλλά και ο δεύτερος τοπικός διαγωνισμός Παράξενες μέρες στις πόλεις, με διηγήματα για το Ηράκλειο. Ο διαγωνισμός διηγήματος για την πόλη θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο. Περισσότερες λεπτομέρειες στις 20 Ιουνίου.

Αποτελέσματα

7ος Διεθνής διαγωνισμός διηγήματος
Διεθνές τμήμα : 10 Σεπτεμβρίου 2017
Ελληνικό τμήμα: 20 Σεπτεμβρίου 2017
Παρουσίαση συλλογών: Νοέμβριος 2017