ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3ο Θερινό Σχολείο Χορού στο Μεταξωτό στα Χανιά

26 Ιουνίου- 14 Ιουλίου 2023

Ο χορός, για άλλη μια χρονιά, γίνεται το μέσο να αφηγηθούμε τις πιο συναρπαστικές ιστορίες του καλοκαιριού μας.

Η σχολή χορού «Μεταξωτό» διοργανώνει το 3ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΡΟΥ που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου εώς και τις 14 Ιουλίου στα Χανιά της Κρήτης. Για 3 εβδομάδες παιδιά και έφηβοι παρακολουθούν εντατικά μαθήματα χορού από ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών. Σκοπός του προγράμματος είναι να ενδυναμώσει τους νέους χορευτές και τις νέες χορεύτριες και να λειτουργήσει σαν ένας εναλλακτικός τρόπος καλοκαιρινής επιμόρφωσης και έκφρασης.

Το πρόγραμμα είναι καθημερινό από Δευτέρα εώς και Παρασκευή από τις 10πμ μέχρι τις 2μμ, ενώ απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους άνω των 8 ετών. Τα μαθήματα χορού του προγράμματος περιλαμβάνουν κλασσικό και σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό, χορογραφία, ενδυνάμωση, ρεπερτόριο κλασικού και σύγχρονου χορού, breakdance κτλ. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

ΜΕΤΑΞΩΤΟ, έρευνα και πρακτική της κίνησης
Υπεύθυνη σπουδών: Μέτη Παναγιωτοπούλου

Tο «Μεταξωτό» είναι αναγνωρισμένη –από το κράτος- σχολή χορού. Ένας χώρος καλλιτεχνικής εξερεύνησης και καινοτομίας με τμήματα χορού και παραστατικών τεχνών για όλες τις ηλικίες και με μοναδικές παραστάσεις στην πειραματική σκηνή του.

Βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων 75 [πλησίον διασταύρωσης Κουμπέ].

Πληροφορίες & εγγραφές στο 2821086095 και info@metaxoto.com