ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

4 στα 4 μετάλλια, 2 πρωταθλητές Ελλάδος, 2ο Κύπελλο στις πανκορασίδες για τον ΑΠΟΡ!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U15 , Τρίκαλα 15/5/2022

Ο ΑΠΟΡ ήταν η μόνη ομάδα από όλη την Κρήτη με πρωταθλητές Ελλάδας. Η Βασιλική Καραβάνου και ο Νίκος Καραβάνος στέφθηκαν πρωταθλητές και χάρισαν στον προπονητή και πατέρα τους Μανώλη Καραβάνο την ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνετε στοn ΑΠΟΡ. Ο Νίκος Καραβάνος έδειξε υπεροχή σε όλα τα ματς χάνοντας μόνο δύο πόντους στον τελικό αγώνα.

Η αδερφή του και δύο χρόνια μικρότερη Βασιλική Καραβάνου αγωνίσθηκε με μεγαλύτερες αθλήτριες με γονική συγκατάθεση και παρά το νεαρό της ηλικίας της κατέκτησε την πρώτη θέση στην δυσκολότερη κατηγορία των πανκορασίδων και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ.

Αποτελέσματα
Καραβάνος Νίκος , Πρωταθλητής Ελλάδος 85 κιλά
Καραβάνου Βασιλική , Πρωταθλήτρια Ελλάδος 58 κιλά
Μακρυδάκη Ιωάννα αργυρό μετάλλιο 58 κιλά
Μακρυδάκης Νικόλαος αργυρό μετάλλιο 38 κιλά

Στη βαθμολογία συλλόγων : 2ο κύπελλο στις πανκορασίδες με σύνολο βαθμολογίας 27 βαθμούς και 6η θέση στους παμπαίδες

Το τριήμερο ξεκίνησε με σχολικούς αγώνες την Παρασκευή 13, Μαΐου συνέχισε με το πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής το Σάββατο 14 και κορυφώθηκε με το στυλ της Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης την Κυριακή 15 Μαΐου στο Κατσιμήδειο Στάδιο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καραβάνος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 85 κιλών και μετά από δύο νίκες σερί πέρασε στον τελικό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Μακρυδάκη Ιωάννα και η Βασιλική Καραβάνου όπου αγωνίσθηκε με συγκατάθεση κηδεμόνα καθώς είναι μικρότερη από τα U15 αγωνίσθηκαν στα 58 πανκορασίδων. Η Μακρυδάκη και η Καραβάνου ξεκίνησαν με σερί δύο οι δύο αθλήτριες του ΑΠΟΡ συναντήθηκαν στον τελικό της κατηγορίας όπου η Καραβάνου κατέκτησε την πρώτη θέση με νίκη 9-0. Οι αθλήτριες του ΑΠΟΡ με συνολική βαθμολογία 27 βαθμούς έφεραν το 2ο κύπελλο πανκορασίδων στο Ρέθυμνο.

Το τέταρτο μετάλλιο της ομάδας το κατέκτησε ο Μακρυδάκης Νικόλαος όπου αγωνίσθηκε επίσης με μεγαλύτερο αθλητή έφερε το αργυρό στην κατηγορία των 38 κιλών.

Επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι στα ολυμπιακά αθλήματα για τον ΑΠΟΡ είναι το Πανελλήνιο ανδρών στις 21/5/2022 στο Κιλκίς όπου θα αγωνισθούν ο Στριλιγκάς Χρήστος και ο Γαλανάκης Σπύρος, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 στην Κροατία για τα αδέρφια Καραβάνου και το Διεθνές Τουρνουά U13 στο Ρέθυμνο.

Ο ΑΠΟΡ ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας ΑΝΕΚ LINES ή BLUE STAR FERRIES και την εταιρία MOTOR OIL HELLAS.