Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση και αναγνώριση έζησε ο προπονητής πάλης του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, Νίκος Μπονατάκης, την Δευτέρα 30/3 όταν βρέθηκε προ εκπλήξεως για τα 40 χρόνια της αδιάλειπτης προσφοράς του στο άθλημα και τον σύλλογο.

Η πρωτοβουλία, που ξεκίνησε ως ιδέα από τον γιο του προπονητή, διαδόθηκε αστραπιαία «από στόμα σε στόμα». Το αποτέλεσμα; Περίπου 50 παλαίμαχοι παλαιστές του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ συγκεντρώθηκαν μυστικά σε αίθουσα δίπλα από εκείνη όπου διεξαγόταν η προπόνηση.
Ο Νίκος Μπονατάκης οδηγήθηκε στον χώρο της εκδήλωσης ανυποψίαστος, για να βρεθεί αντιμέτωπος με δεκάδες γνώριμα πρόσωπα. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς ο έμπειρος προπονητής αναγνώριζε έναν-έναν τους παλιούς του αθλητές, έχοντας να διηγηθεί μια ξεχωριστή ιστορία για τον καθένα.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Πρόεδρος του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, Μανώλης Μακρυδάκης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ένδοξη ιστορία του Συλλόγου και τον κομβικό ρόλο του τμήματος Πάλης.
«Η προσφορά του Νίκου Μπονατάκη δεν μετριέται μόνο σε μετάλλια, αλλά στις αξίες και το ήθος που εμφύσησε σε γενιές αθλητών.»
Οι παλαίμαχοι αθλητές παρέδωσαν στον δάσκαλό τους μια τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την καθοδήγηση τεσσάρων δεκαετιών.


Η βραδιά κύλησε με γέλια και χιουμοριστικές ιστορίες από τα παλιά, θυμίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργεί ο αθλητισμός.
Η συνάντηση έκλεισε με μια υπόσχεση: όλοι θα είναι ξανά εκεί, στην επίσημη παρουσίαση του επερχόμενου βιβλίου για τα 50 χρόνια του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, για να τιμήσουν το παρελθόν και να εμπνεύσουν το μέλλον του συλλόγου.
Συγχαρητήρια στον δάσκαλο Νίκο Μπονατάκη!





