ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

4ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων

O Ρεθυμνιακός Α.Ο και οι Ακαδημίες του είναι στην ευχάριστή θέση να σας ανακοινώσουν την διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων.

Υποστηρικτής της δράσης θα είναι για ακόμα μία χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, ο Δήμος Ρεθύμνου, καθώς και η ΕΠΣ Ρεθύμνης.

Το Σωματείο Ρεθυμνιακός ΑΟ έχοπντας ως στόχο την παροχή ευκαιριών ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας μέσω του ποδοςφαίρου, διοργανώνει μια γιορτή αφιερωμένη αποκλειστικά για παιδιά νηπιαγωγείου (αγόρια-κορίτσια).

Σκοπός της γιορτής είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του ομαδικού κλίματος και να διαπιστώσουν, δια ζώσης τον λόγο για τον οποίο οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν προς όλα τα παιδιά, ενώ επιπλέον κάθε παιδί που θα πάρει μέρος θα λάβει δώρο Αναμνηστικό Έπαινο, Μετάλλιο και μπλουζάκι της διοργάνωσής.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το χρονικό διάστημα 09:00-11:30.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου κος Ναπολέοντας Σκουλούδης (Κιν. 6975907754).