5η Συναυλία Αλληλεγγύης για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Γαβριήλ ΤσουντάνηςΓια 5η χρονιά ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σύνπολις, διοργανώνει την γνωστή πια “συναυλία αλληλεγγύης”. Μια συναυλία που πάντα έχει σκοπό να προσφέρει, (εκτός από την διασκεδαστική βραδιά), πολύτιμη βοήθεια και στήριξη σε σωματεία που έχουν ανάγκη και να ενισχύσει έμπρακτα σημαντικές προσπάθειες συμπολιτών μας.

Φέτος το καμπανάκι χτύπησε για το νοσοκομείο μας.

Στόχος η αγορά υγειονομικού υλικού για το νοσοκομείο Ρεθύμνου, που τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από την υποχρηματοδότηση και τα προβλήματα δεν λένε να λυθούν. Σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα έσκυψαν αυτή τη φορά το κεφάλι οι διοργανωτές και αποφάσισαν να ζητήσουν τη στήριξη των συμπολιτών μας για την επίτευξη του στόχου.

Έχοντας συνεργαστεί με τους δραστήριους διοργανωτές πέρυσι με την ευκαιρία της προσφοράς τους στο σύλλογο του Ειδικού Σχολείου και το Σύλλογο παιδιών με Αυτισμό και γνωρίζοντας την όρεξή τους και τη αστείρευτη ενέργεια που τους διακρίνει το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως θα είμαστε όλοι εκεί. Κι αυτό γιατί μας έμαθαν σ’αυτό το σύλλογο πως ο τόπος μας είναι κοινός, οπότε δε μας μένει να είναι και ο στόχος μας κοινός!

Πληροφοριακά τους αδερφούς Στρατάκη, θα πλαισιώσουν η Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου για το ξεκίνημα και θα συμπαρασταθούν με τη συμμετοχή τους, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για εθελοντές δότες μυελού των οστών, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής”.

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά που θα λάβουν μέρος, αξίζουν επαίνους!

Γαβριήλ Τσουντάνης