ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

6η Αθλητική Συνάντηση Στίβου «ΧΑΝΙΑ 2016»

χανιά 2016 στίβος

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελ. Βενιζέλος», ΕΑΚ Χανίων και την στήριξη του ΣΕΓΑΣ, ο Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» οργανώνει την 6η Αθλητική Συνάντηση Στίβου «ΧΑΝΙΑ 2016» το Σάββατο 21 Μαΐου στα Χανιά, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων «Έλενα Βενιζέλου».

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη της Έλενας Βενιζέλου και εντάσσονται στους αγώνες-κριτήρια για την επίτευξη ορίων για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του Καλοκαιριού.

Θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ρουμανία και την Βουλγαρία, με επικεφαλής γνωστά ονόματα όπως ο Κώστας Δουβαλίδης, οι αδελφές Βασιλείου, ο Δημήτρης Τσιάμης, το νέο μεγάλο αστέρι του άλματος σε μήκος Μίλτος Τεντόγλου, οι Κύπριες Ραμόνα Παπαϊωάννου και Ελένη Αρτυματά, ο δισκοβόλος Γιώργος Τρέμος, η ήδη προκριθείσα για τους Ολυμπιακούς αγώνες Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου και κ.α.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 15.00 και η λήξη στις 19.20, ενώ τις πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθούν αγωνίσματα για τις αναπτυξιακές κατηγορίες, τους αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών.