ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

6ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων!

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τους Ρεθυμνιώτες παραγωγούς και μεταποιητές προϊόντων διατροφής, διανομείς, ξενοδόχους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων να συμμετάσχουν στο 6ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET.

6o-pagkritio-forum

Το κορυφαίο αυτό επιχειρηματικό γεγονός θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΕΚΚ) και έχει στόχο να προωθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και παραγωγών ειδών διατροφής, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την μεταποιημένη τοπική αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Αποτελεί επίσης ευκαιρία για τους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα πέντε προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά. Περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση Κρητικών προϊόντων και σημειώνεται ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες.

Για τη συμμετοχή στο 6ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ απαιτείται η συμπλήρωση δήλωση συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο http://demo.katartisi.gr/index.php/application-form ή από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τηλ. 28310-57330 (κ. Θοδωρής Τσαούλης), email: info@eber.gr.