ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

7ο Houdetsi music Festival

7ο Houdetsi music Festival

Η διοργάνωση του 7ου Houdetsi music Festival δεν αποτελεί απλά τη συνέχεια ενός θεσμού που τιμούν με τη παρουσία τους εκατοντάδες μουσικοί και που έχουν αγκαλιάσει χιλιάδες επισκέπτες κατατάσσοντας το στα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα σε Περιφερειακή και Εθνική- τουλάχιστον- κλίμακα.

Αποτελεί ακόμα μία απόπειρα να τεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η πραγματική σχέση και επαφή του κοινού με σπουδαίους Μουσικούς που δημιουργούν ένα εξαιρετικά σύνθετο μωσαϊκό σπάνιων συμπράξεων , με ακούσματα μουσικών παραδόσεων που εκπλήσσουν αλλά ταυτόχρονα ηχούν απρόσμενα οικία.

Αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια να αναδειχθεί η δυνατότητα συνεργιών ανθρώπων και φορέων που έχουν ως στόχο μια πραγματικά αυθεντική γιορτή , όπου οι αισθήσεις των επισκεπτών «δοκιμάζονται» στα γραφικά σοκάκια του Χουδετσίου σε μια όμορφη εμπειρία περιπλάνησης μεταξύ των μουσικών σκηνών.

Το 7ο Houdetsi music Festival θα είναι όσο όμορφο θελήσουν να το κάνουν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του. Αυτοί καθορίζουν τη ποιότητα και την αισθητική του , αυτοί επιβάλλουν τον σεβασμό στη φιλοσοφία του.

4-7 του Αυγούστου, τα φώτα και οι ήχοι στον Κήπο, στη Σπηλιάδα, στον Χατζινέ και όπου αλλού επιλέξει ο πραγματικός μας οικοδεσπότης, Ross Daly, θα προκαλούν τα βήματα αυτών που θα επιλέξουν να εγκλωβιστούν στον δικό μας, Μουσικό Λαβύρινθο.

δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα