9ο Bloodcult Fest: Οι Harakiri for the Sky live στο Ρέθυμνο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

bloodcult-fest-9

Παρασκευή 15 – Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016
Περιηγητική – Ρέθυμνο

Bloodcult Fest. Θεσμός εδώ και πάνω από 10 χρόνια στο Ρέθυμνο, με το 9ο φεστιβάλ στη σειρά να επιστρέφει δυνατά στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2016!

Headliners του φεστιβάλ για αυτή τη φορά οι Αυστριακοί post Blackmetallers HARAKIRI FOR THE SKY, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Μια μπάντα που τον τελευταίο καιρό απασχολεί όλο και περισσότερο την παγκόσμια Metal σκηνή, με συνεχείς εμφανίσεις σε festivals σε όλη την Ευρώπη και μια εταιρεία από πίσω της που στηρίζει αληθινά και ακατάπαυστα κάθε τους κίνηση.

Δυο special shows θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, με το ένα από αυτά στο μικρό Ρέθυμνο της Κρήτης αλλά πάντα μεγάλο σε πρωτοβουλίες και κοινό που στηρίζει όλες τις underground προσπάθειες.

Οι HARAKIRI FOR THE SKY έρχονται στις 16 του Γενάρη στην Κρήτη να παρουσιάσουν κομμάτια και από τις δύο εκπληκτικές δισκογραφικές τους δουλειές και γεύσεις από τον επερχόμενο νέο δίσκο.

Η Παρασκευή ξεκινά ηχηρά με το warm-up show και headline εμφάνιση για τους πασίγνωστους πλέον στο νησί – αλλά και παραπέρα – Ρεθυμνιώτες OBZERV, οι οποίοι έρχονται ετοιμοπόλεμοι να αλώσουν την έδρα τους μετά από αρκετό καιρό. Πρώτη εμφάνιση στο Ρέθυμνο την ίδια μέρα για τους αξιόλογους Ηρακλειώτες OUTREIGN και ντεμπούτο για τους νεοεμφανιζόμενους Ρεθυμνιώτες PURE VIOLENT HEDONISM.

Το Σάββατο ανοίγουν το main event οι πολύ ελπιδοφόροι SERPENT PATH από το Ρέθυμνο. Οι Αθηναίοι INSCISSORS επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στο νησί και οι εκπληκτικοί ALLOCHIRIA αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα των support acts του Σαββάτου.

HARAKIRI FOR THE SKY κατευθείαν από Αυστρία στην Περιηγητική Λεσχη Ρεθύμνου μαζί με ξεχωριστά support acts, σε ένα διήμερο-φωτιά!

Μη λείψει κανείς…

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου:
OBZERV – OUTREIGΝ – PURE VIOLENT HEDONISM
Doors: 19:30 – Damage: 3 €

Σάββατο 16 Ιανουαρίου:
HARAKIRI FOR THE SKY – ALLOCHIRIA – INSCISSORS – SERPENT PATH
Doors: 19:30 – Damage: 10 €

δείτε που είναι η αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit