ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

Η κωμωδία “η Τέλεια Συνταγή” σε Αλόιδες και Πάνορμο Μυλοποτάμου

Η κωμωδία "η Τέλεια Συνταγή" σε Αλόιδες και Πάνορμο ΜυλοποτάμουΤη θεατρική κωμωδία “η Τέλεια Συνταγή” παρουσιάζει η ομάδα “Killing the fly”.

Πρόκειται για μια κωμική δημιουργία της Κατερίνας Δαμβόγλου και του Robin Beer, φτιαγμένη για μικρούς και μεγάλους. Η παράσταση θα δοθεί στις Αλόιδες, στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου και στην αυλή του σχολείο στο Πάνορμο, την Τρίτη 12 Αυγούστου.

Οι συντελεστές συστήνονται ως εξής:

«Εργαζόμαστε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουμε συνεργαστεί με θεατρικές ομάδες όπως οι Complicite, οι Blind Summit, οι Theatre Rites και με θεατρικές προσωπικότητες όπως ο Finn Caldwell και ο Toby Sedgwick («Warhorse», National Theatre, London Olympic Opening Ceremony 2012, «28 Days Later»), ο Marcello Magni («Αντιγόνη» Γιώργου Κιμούλη) η Kathryn Hunter («Harry Potter», «Kafka’s Monkey») και ο Simon McBurney («The Last King of Scotland», «Tinker, Tailor, Soldier, Spy», «Harry Potter», «The Manchurian Candidate»). Έχουμε παρουσιάσει τη δουλειά μας στο Little Angel, το Rich Mix, την English National Opera, την Nederlandse Opera, τη Σκάλα του Μιλάνου, την Όπερα Νουβέλ της Λυών και στο Φεστιβάλ της Αιξ­ αν­ Προβάνς. Αυτή είναι η δεύτερή μας παρουσίαση στην Κρήτη.Το περασμένο καλοκαίρι σκηνοθετήσαμε παίξαμε και επιμεληθήκαμε το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο Κλέφτης», γιά το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μυλοποτάμου- Κεντρική Σκηνή.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου με καταγωγή από το Μυλοπόταμο και ο Robin Beer, που μαζί με την Κατερίνα ερωτεύτηκε και την Κρήτη αποφάσισαν φέτος να επιστρέψουν να ζήσουν και να εργαστούν στη Κρήτη όποτε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Η Κατερίνα είναι απόφοιτος του τμήματος θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο για το σωματικό θέατρο (physical theatre). O Robin, με ανάλογες σπουδές, μιλά και γράφει ελληνικά και hindi).

Στη δουλειά μας, μας αρέσει να παίζουμε με την έννοια του ρυθμού και του χώρου. Επίσης, χρησιμοποιούμε πολύ μάσκες, κούκλες και πρακτικές του σωματικού θεάτρου. Η παράστασή μας, που απευθύνεται σε όλους, ενήλικες και παιδιά, διαθέτει παιχνιδιάρικο ύφος, ταξιδιάρικη διάθεση και την τέλεια συνταγή στο τέλος!

Υπόθεση

Ένας “Αγγλος σεφ ψάχνει την τέλεια γεύση της παιδικής του ηλικίας. Στο δρόμο του συναντά διάφορους γραφικούς χαρακτήρες. Θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την τέλεια συνταγή; Εσείς που θα την γευθείτε θα μας πείτε!

Συντελεστές Σκηνοθεσία/Δημιουργία
Killing the Fly
Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου, Robin Beer

Ήχος: Δημήτρης Μπαρνιάς
Σχέδιο Αφίσας: Έλλη Αλεξίου
Κατασκευή Σκηνικού: Δημήτρης Κοκολάκης
Ο​ργάνωση Παραγωγής: Πολιτιστική-Οικολογική Εταιρία «Βασίλης Δαμβόγλου» (αστική μη κερδοσκοπική)

Είσοδος ελεύθερη

Ελλάδα

Ελλάδα