ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Εύας Θοτς

Εύας Θοτς: Ευτυχώς δεν σε γνώριζα Βαγγέλη

Γιακουμάκης ΒαγγέληςΕυτυχώς δεν σε γνώριζα Βαγγέλη. Ευτυχώς, δεν θα δω από κοντά τον πόνο των δικων σου. Ουτε θα ακουσω τα ουρλιαχτά της μάνας σου καθώς σε νεκροφιλάει για τελευταία φορά.

Ευτυχώς, μετα απο λιγο καιρό θα ξεχάσω την θλίψη που αισθάνομαι τώρα. Ευτυχώς σε λιγες μερες, κανεις δεν θα ποστάρει τιποτα για σένα, οπως δεν ποσταρει και για τον Γιωργο που εφυγε περυσι απο ασκοπους πυροβολισμούς. Ευτυχώς Βαγγέλη, δεν ειμαι συγγενης αλλα ουτε και μεγάλωσα μαζί σου. Ετσι,δεν εχω τυψεις για κάτι που ισως ήξερα και που ισως μπορουσα να σε βοηθησω, να σε προστατέψω. Να σε βοηθησω να το παλέψεις.

Ευτυχώς ρε Βαγγέλη που ειμαι μία ξένη. Από μακρυα σκεφτομαι διάφορα, δεν κρινω, δεν δικάζω κανεναν. Μόνο τον Θεο που προστατευει τους αδυναμους. Αδύναμος ησουν Βαγγέλη. Και κέρδισαν οι δυνατοί, οι ηθικοί αλλα και οι πραγματικοί αυτουργοί του χαμού σου. Βρέθηκε ενα μαχαιρι διάβασα, δίπλα σου. Αλλά το μαχαίρι, εγώ νομιζω πως ηταν μέσα σου. Πολυ καιρό. σιωπηλά από την μαχαιριά. Και αυτο το μαχαίρι, δεν το ειδε ποτέ κανείς. Αυτό σε σκότωσε Βαγγέλη. Από μέσα σου βγήκε το μαχαιρι που βρέθηκε διπλα σου αγορι μου. Ευτυχώς δεν σε γνώριζα Βαγγέλη.

Καλή αντάμωση σε έναν καλύτερο κοσμο Βαγγέλη.

ΕΥΑ  ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΥ