ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αρνείται τα πάντα ο παιδεραστής Σειραγάκης – Την καταδίκη του προτείνει η Εισαγγελέας

Νίκος Σειραγάκης

Προκλητικός παραμένει στην απολογία του που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης 10/11, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ο παιδεραστής, δάσκαλος και προπονητής Νίκος Σειραγάκης.

Την ενοχή και την καταδίκη του 52χρονου Νίκου Σειραγάκη όπως ακριβώς κατηγορείται πρότεινε η Εισαγγελέας, με την ελπίδα ο παιδεραστής να κατανοήσει τι έκανε, αφού στην απολογία του φάνηκε ότι δεν είχε καταλάβει.

Ο Σειραγάκης εμφανίστηκε προκλητικός και αυτήν την φορά δήλωσε παντελώς αθώος και αρνήθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ο παιδεραστής υποστήριξε ότι παρασύρθηκε ο ίδιος από τα παιδιά και ότι κανένα παιδί δεν κακοποιήθηκε. Για μια ακόμα φορά υποστήριξε ότι δεν συνελήφθη στο κρεβάτι με 2 ανήλικους, αλλά στην πολυθρόνα του σαλονιού του, ντυμένος, σε αντίθεση με τις καταθέσεις των παιδιών και των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Στην απόλογία του πρόσθεσε ότι δεν συνελήφθη μετά από καταγγελία των παιδιών, αλλά με αυτεπάγγελτες ενέργειες της αστυνομίας (!).

Συνήγοροι πολιτικής αγωγής παρίστανται ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Βαγγέλης Μουνδριανάκης και οι δικηγόροι: Νίκος Κοτζαμπασάκης, Μανώλης Πετρακάκης, Γιώργος Δρυγιαννάκης, Παντελής Φουρφουλάκης, Αντώνης Βουλγαράκης.

Συνήγορος υπεράσπισης του δράστη είναι ο δικηγόρος Αθηνών Δημήτρης Κάππος.