ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιχνιδοχώρα: «Σφραγίστε με τη δική σας ευχή, την μεγαλύτερη κάρτα των ευχών»

Οι “ευχούληδες” είναι τα πιο μικρά κι ευγενικά ξωτικά όλου του κόσμου. Όμως μη σας ξεγελά το μέγεθος τους γιατί είναι και τα πιο δυνατά όλου του κόσμου.Ξέρετε γιατί; Επειδή δεν υπάρχει πιο σπουδαία και δυνατή θετική ενέργεια από την αγάπη και τις ευχές που βγαίνουν από τις καρδιές μας.Έτσι, λοιπόν, αν θέλετε κάτι να πραγματοποιηθεί, δεν έχετε παρά να σφραγίσετε με τη δική σας ευχή, την μεγαλύτερη κάρτα των ευχών, ώστε να ενωθούν όσο περισσότερες ευχές γίνεται και να γεμίσουν τα Χριστούγεννα αγάπη κι ευτυχία.Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Πλατεία Μικρασιατών υποδέχτηκε πλήθος κόσμου σε ακόμη μια μέρα λειτουργίας του μαγικού εργαστηρίου του Αϊ Βασίλη, την δική του Παιχνιδοχώρα .

Η Οργανωτική Επιτροπή της Παιχνιδοχώρας σας ευχαριστεί και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, όμορφες στιγμές και χαμόγελα! Το μαγικό εργαστήρι του Αϊ Βασίλη και τα Ξωτικά του σας περιμένουν να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα του έτους με όλες τις μόνιμες δράσεις σε λειτουργία.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου έχει ως εξής:

Καλή χρονιά  τα Ξωτικά μας δίνουν ευχές : , υγεία , αγάπη και μόνο ζεστά και αληθινά χαμόγελα  στην κάθε μας μέρα

Οι καθημερινές μας δράσης είναι ανοιχτές όλη την ημέρα τα Ξωτικά όμως ζήτησαν ένα μικρό διάλειμμα από τις 13:30 έως και 16:00 έχουν να πουν και να γιορτάσουν και αυτοί οικογενειακά με τον Αι Βασίλη την νέα χρονιά του χρόνου

• 18:00 συναυλία με τους Rethy’s Riff

• 19:00 συναυλία με τους Groovetica

• 20:00 Συναυλία με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.