ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου: Το πρόγραμμα των διαλέξεων

Το νέο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου είναι μία προσπάθεια από Ρεθεμνιώτες για το Ρέθυμνο, που σκοπό έχει να συνεισφέρει στη διάδοση της γνώσης. Απευθύνεται σε οποιοδήποτε συμπολίτη θέλει να συμπεριλάβει τη συνεχή εκπαίδευση και αυτοβελτίωση στην καθημερινή του ζωή.Οι συμπολίτες που κινούν τα νήματα του νέου Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου είναι από το χώρο της εκπαίδευσης και έχουν πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η Παγώνα Παπαδοπούλου ιδιοκτήτρια Κέντρων Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia, ως υπεύθυνη του τμήματος και ο Αντώνης Πολυχρονάκης ως συντονιστής, έχουν ετοιμάσει ένα πολύ αξιόλογο κύκλο μαθημάτων με τίτλο «Τα 7 Κλειδιά της Επιτυχίας».

Οι καταξιωμένοι εισηγητές-ομιλητές είναι γνώστες του αντικειμένου της επιτυχίας και θα καθοδηγήσουν το κοινό με τρόπο που θα εστιάσει στην εφαρμογή της γνώσης τους στην καθημερινή ζωή.

«Πώς βάζουμε στόχους που θα εκπληρωθούν;”, «Πώς ο τρόπος εκπαίδευσης μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας;» , «Ποιος τρόπος διατροφής θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε σωματικά και πνευματικά;» , «Ποιες είναι οι στρατηγικές επιβίωσης στην κρίση;» «Πώς θα βιώσουμε την αρμονία του εαυτού;», «Με ποιο τρόπο θα εφαρμόσουμε τις τεχνικές των πιο επιτυχημένων ανθρώπων, στην καθημερινότητά μας;» είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ολοκληρώνεται μετά από επτά (7) διαλέξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο «Σπίτι του Πολιτισμού» και έχει ως εξής:

<

p style=”text-align: left”>

  • Δευτέρα 23 Απριλίου (Άγγελος Πατσιάς)
  • Δευτέρα 7 Μαΐου (Άκης Αγγελάκης)
  • Δευτέρα 14 Μαΐου (Νικόλαος Παπανδρέου)
  • Τετάρτη 16 Μαΐου (Θάνος Μπελαλίδης)
  • Δευτέρα 21η Μαΐου (Tένια Μακρή)
  • Τετάρτη 23 Μαΐου (Νικόλας Σμυρνάκης)
  • Τετάρτη 30 Μαΐου (Νικόλαος Μαγαλιός)

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για το σύνολο των 7 διαλέξεων.

Για πληροφορίες και εγγραφές: Ν. Ασκούτση 5, 2831057585-6986931336.