ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Iεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς την μέχρι θανάτου στην Ιεράπετρα. Η νέα γυναικοκτονία έγινε νωρίς το πρωί, όπως αναφέρει το radiolasithi, στην περιοχή του Περιστερά.

Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι. Μάλιστα εργαζόταν στο συγκρότημα με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου και σημειώθηκε το φονικό. Ο 54χρονος νωρίς το πρωί είχε στήσει καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό το, σε εξωτερικό χώρων των καταλυμάτων και όταν εκείνη έφτασε με το ΙΧ της στον χώρο της εργασίας της ο 54χρονος της επιτέθηκε μαχαιρώνοντας την πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε με τα πόδια προς το απόκρημνο σημείο όπου και παραμένει απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 54χρονος είχε εκτοξεύσει απειλές σε βάρος της πρώην συζύγου του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι που βρισκόταν πολύ καιρό σε διάσταση είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων 25 χρόνων.