ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Επετειακή εκδήλωση για τα 25 Χρόνια προσφοράς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την Επετειακή Εκδήλωση για τα 25 χρόνια Προσφοράς του Οργανισμού μας, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»).

Με την παρουσία της θα μας τιμήσει η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κύριος Κώστας Γιαννόπουλος θα εξιστορήσει στον Ανδρέα τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί να πετύχουμε για κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Σε μία μοναδική βραδιά θα ακούσουμε προσωπικές ιστορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν στην ψυχή του «Χαμόγελου». Θα τιμήσουμε με το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου και την κυρία Μαίρη Χρονοπούλου για τη διαχρονική τους προσφορά στον Οργανισμό μας.

Με μεγάλη συγκίνηση θα τραγουδήσουμε ξανά το τραγούδι «Ένα Χαμόγελο για τον Ανδρέα» μαζί με τον δημιουργό του τραγουδιού και φίλο του Ανδρέα, Θάνο Καλλίρη και την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Επίσης, θα παρουσιάσουμε την πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε για τον Οργανισμό μας η Focus Bari, καθώς και την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά από το YouTube Κανάλι του Οργανισμού στον παρακάτω σύνδεσμο:


Η e-παρουσία σας μας είναι απαραίτητη!

#25XroniaXamogelo