ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Επιστρέφει» η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ)!

Μετά από απουσία δύο ετών λόγω πανδημίας, η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ) είναι σχεδόν έτοιμη να επιστρέψει σύντομα στις κινηματογραφικές προβολές με τις οποίες έγινε δημοφιλής στην πόλη μας.

Πέρα από τα δεινά της πανδημίας, η ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ είχε να αντιμετωπίσει και την εμπάθεια κάποιων προσώπων που ήθελαν τη διάλυσή της. Όμως, μετά από αρκετή προσπάθεια που ακόμα συνεχίζεται, η Κινηματογραφική Λέσχη είναι σε καλό δρόμο για να επανέλθει στις δράσεις της.

Στις 9 Μαρτίου 2022 έλαβαν χώρα στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης. Τα εκλεγμένα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και ανέδειξαν ένα ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο και μια νέα Εξελεγκτική Επιτροπή που σαν στόχο τους έχουν την άμεση επιστροφή της Κινηματογραφικής Λέσχης στα πολιτιστικά δρώμενα του Ρεθύμνου.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Σκεπετζής Ζαχαρίας

Αντιπρόεδρος: Καλαϊτζιδάκη Μαριάννα

Γραμματέας: Κιαγιά Στυλιανή-Βαρβάρα

Ταμίας: Μαρκαντές Ιωάννης

Μέλος: Σαββάκη Ευαγγελία (Λία)

Αναπληρωματικό Μέλος: Κοκκινάκης Χρήστος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Βροντάκη Ευαγγελία (Εύα)

Γραμματέας: Χαροκόπος Ευστράτιος

Μέλος: Παυλίδου Σαΐα

Το ΔΣ ευχαριστεί το Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου για την ευγενική παραχώρηση της πάντα φιλόξενης αίθουσάς του για τις εκλογές του σωματείου και φυσικά τα μέλη της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία τους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Νέο email: rethymno.kinler@gmail.com

Facebook: ΚινΛεΡ – Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου