ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Νέα ειδικότητα στο ΙΕΚ Ρεθύμνου

Η νέα ειδικότητα “Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας” για αποφοίτους του Ενιαίου, Γενικού, Πολυκλαδικού, Τεχνικού Λυκείου και Β’ Κύκλου ΤΕΕ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσει κατά το εαρινό εξάμηνο – έτους κατάρτισης 2012 στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Ρεθύμνου.

Ο διπλωματούχος της παραπάνω ειδικότητας καλύπτει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σε θέματα πρόληψης και καταστολής παραβατικών συμπεριφορών, που θα συμβάλλουν στην ασφάλεια και στην προστασία της ζωής και της περιουσίας τα πολιτών και στη διατήρηση της κοινωνικής γαλήνης, όταν αυτή κινδυνεύει να διαταραχθεί. Το «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας» με τη σωστή κατάρτιση μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, στην οποία υπηρετεί ή ο πελάτης που του εμπιστεύεται την ασφάλεια ζωής και της περιουσίας του.

Η Γραμματεία του ΙΕΚ Ρεθύμνου δίνει περισσότερες πληροφορίες καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες από 1 μ.μ. ως 9 μ.μ. στα τηλέφωνα 2831053969 και 2831053970.

Οι προεγγραφές (εκδήλωση ενδιαφέροντος) υποψηφίων στην ειδικότητα θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ Ρεθύμνου (Περιβόλια, Δυτική Πτέρυγα 8ου Δημοτικού Σχολείου) έως και την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012.

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Ρεθύμνου θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κατά το εαρινό εξάμηνο 2012 οι παρακάτω ειδικότητες:

1. Προσχολικής Αγωγής, δραστηριοτήτων, δημιουργίας και έκφρασης (Β’ εξάμηνο)
2. Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου (Β’ εξάμηνο)
3. Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής (Β’ εξάμηνο)
4. Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών (Δ’ εξάμηνο)
5. Δημοσιογραφίας, συντάκτες και ρεπόρτερς (Δ’ εξάμηνο)
Επίσης, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά η ειδικότητα «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας» στο Α εξάμηνο.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποψηφίων εκπαιδευτών με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ Ρεθύμνου (Περιβόλια, Δυτική Πτέρυγα 8ου Δημοτικού Σχολείου) από Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 ως Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 (από 1 μ.μ. ως και 8 μ.μ.)