Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΠΛΗΝ 30»: Stand Up comedy με το Λούη Πατσαλίδη

19 Μαΐου στις 21:00

12€

O κορυφαίος Stand up comedian της Κύπρου σ’ ένα απολαυστικό Greek tour!

Ο πιο δημοφιλής Stand up comedian της Κύπρου και παρουσιαστής του πρώτου σε τηλεθέαση προγράμματος του ΑLΡΗΑ Κύπρου, «Λούης Night Show» είναι αποφασισμένος ν’ αναστατώσει για ακόμη μια φορά την Ελλάδα µε τον υπέρμετρο αυθορμητισμό και το ΧΧL χιούμορ του.

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της παράστασης «Made in Cyprus» σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά και τις sold out εμφανίσεις του µε τον Αλέξανδρο Tσουβέλα σε Ελλάδα και Κύπρο την περσινή σεζόν, ο Λούης Πατσαλίδης παρουσιάζει την καινούργια του stand up παράσταση «ΠΛΗΝ 30» σε μια περιοδεία ανά την Ελλάδα και υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, το ανατρεπτικό χιούμορ και τον καυστικό του λόγο, ο δημοφιλής κωμικός δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Το μενού του είναι πληθωρικό, όπως άλλωστε και ο ίδιος.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», την Κυριακή 19 Μαΐου. Ώρα παράστασης: 21.00.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12 €, Μειωμένο (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10 €. Διάθεση εισιτηρίων από το ταμείο του κινηματογράφου και εδώ: https://ow.ly/xPua50QOMUV

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαΐου
Ώρα:
21:00
Κόστος:
12€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Cineland Παντελής
Phone
2831029241

Χώρος Διεξαγωγής

Cineland Παντελής
Εμμανουήλ Πορτάλιου 3
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2831029241
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής