ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«ΥΠΑΡΧΩ»: Κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer και η πρώτη αφίσα της ταινίας αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη!

Η μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή της επερχόμενης σεζόν είναι βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος («Ο εχθρός μου», «Πίσω πόρτα») και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη («Φόνισσα», «Ευτυχία», «Τα καλύτερά μας χρόνια»). Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Δείτε το teaser trailer εδώ:

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στου κινηματογράφους την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.