ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρικός Περίπλους & ΚΑΠΑ Εκδοτική: Μια νέα συνεργασία για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο!

Ο Θεατρικός Περίπλους, ένας από τους μακροβιότερους εν ενεργεία θιάσους στην Ελλάδα, κλείνει φέτος τα 36 του χρόνια και τα γιορτάζει με μία νέα, σημαντική συνεργασία! Η ΚΑΠΑ Εκδοτική, ένας εξαιρετικά αναγνωρισμένος εκδοτικός οίκος με σημαντικές εκδόσεις στο ενεργητικό του, έρχεται στο θέατρο του Θεατρικού Περίπλου.

Στο θέατρο της οδού Φρυγανάκη –ο μόνος χώρος στο Ρέθυμνο με επίσημη άδεια θεάτρου- βρίσκεται πλέον μια σειρά θεατρικών έργων του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου της ΚΑΠΑ Εκδοτικής, τα οποία μπορεί κάθε θεατής να αποκτήσει! Ανάμεσα σε αυτά, εκτός από αριστουργήματα γνωστών και σημαντικών θεατρικών συγγραφέων, βρίσκονται και μελετήματα για την τέχνη του Θεάτρου, όπως το πρόσφατο δίτομο βιβλίο της Δρ. Θεατρολογίας, Άννας Τζανιδάκη «Το Θέατρο στο Ρέθυμνο τον 20ο αιώνα», στο οποίο αναλύεται εμπεριστατωμένα ολόκληρη η θεατρική και πολιτιστική ιστορία της πόλης από το 1900 ως το 2000. Μάλιστα, ο Θεατρικός Περίπλους έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση για τους κατόχους της Κάρτας Φίλου του Θεατρικού Περίπλου, αλλά και για τους σπουδαστές της θεατρικής σχολής του, του «Σχολείου Θεάτρου».

Επί 36 χρόνια, ο Θεατρικός Περίπλους έχει παράγει αξιοσημείωτο θεατρικό έργο για την πόλη του Ρεθύμνου, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, μέσω των περιοδειών του στην Κρήτη και την Αθήνα. Η συνεργασία ενός σημαντικού θιάσου της περιφέρειας, όπως ο Θεατρικός Περίπλους, με έναν επιτυχημένο εκδοτικό οίκο, όπως η ΚΑΠΑ Εκδοτική, αποτελεί ένα απόλυτα ευτυχές γεγονός με πρωτοτυπία για τα θεατρικά δεδομένα, ιδίως για την πόλη του Ρεθύμνου, την πόλη «των Τεχνών και των Γραμμάτων».

Περισσότερα για την Κάρτα Φίλου μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.theatrikosperiplous.gr/?page_id=1684

36 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ

36 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς, φαντασίας και ονείρων

Επίσημη ιστοσελίδα: www.theatrikosperiplous.gr
Βρείτε τον Θεατρικό Περίπλου στα Social Media:
Facebook: Θεατρικός Περίπλους & Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους
Instagram: @th.periplous