ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεχωριστή εμπειρία για τον Αντώνη Ηλιάκη στην Μαδρίτη!

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε την περασμένη εβδομάδα το μέλος της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου Αντώνης Ηλιάκης, μέσω της GK Goalkeeper Academy, και της συμμετοχής του στο 3ο Παγκρήτιο Τερματοφυλάκων & Προπονητών τον περασμένο Ιούνιο στο Ρέθυμνο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου βρέθηκε στην Μαδρίτη της Ισπανίας από την Δευτέρα (9/9) ως και την Κυριακή (15/9), όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάρια και να προπονηθεί στα αθλητικά κέντρα των Ράγιο Βαγιεκάνο και Ατλέτικο Μαδρίτης, υπό τις οδηγίες των προπονητών τερματοφυλάκων των δύο συλλόγων.

Ο Αντώνης επιλέχθηκε από την καλοκαιρινή διαδικασία του καμπ της GK Goalkeeper Academy και μέσω της συνεργασίας της με την Athens Goalkeepers Academy (AGA) στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου, βρέθηκε στην Μαδρίτη για να εκπαιδευτεί και να αξιολογηθεί από τους GK Coaches των Ακαδημιών κορυφαίων συλλόγων. Στόχος ήταν ο Ηλιάκης να έρθει σε επαφή και να εξοικειωθεί με το ισπανικό μοντέλο εκπαίδευσης, παίρνοντας μια γεύση από την ισπανική κουλτούρα γενικότερα και αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες οι οποίες διαμορφώνουν χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε πιο νεαρές ηλικίες.

Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τον Αντώνη, τον οποίο συγχαίρουμε για την αξιολόγηση του και ευχόμαστε να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, κυνηγώντας τα όνειρα του. Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα θα είναι στο πλευρό του – όπως και σε όλα τα μέλη μας – σε κάθε ενέργεια να ανοίξουν τα φτερά τους και να εξελιχθούν. Επίσης συγχαίρουμε την GK Goalkeeper Academy και τον επικεφαλής της κ. Κώστα Γύπαρη για το έργο που επιτελεί και τις διεξόδους που δίνει σε ταλαντούχους τερματοφύλακες του τόπου μας.

ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου