ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης

Στο Ρέθυμνο 19.9.2024, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης, εντός της πόλεως και Δήμου Ρεθύμνης και επί της οδού Καστρινογιαννάκη 1 προσήλθαν σε συνεδρίαση, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα, τα εκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του εδρεύοντος στο Ρέθυμνο συλλόγου με την επωνυμία «Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης».

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης είναι η συγκρότηση σε σώμα και η κατανομή αξιωμάτων και αρμοδιοτήτων.

Η πλειοψηφούσα σύμβουλος Αθηνά Κ. Τσικιντίκου ανέπτυξε το θέμα και εξέφρασε την αναγκαιότητα λήψης της σχετικής απόφασης περί συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα ανάδειξης των μελών του προεδρείου, κατά σειρά:

Του προέδρου:  η πλειψηφουσα σύμβουλος Αθηνά Κ. Τσικιντίκου ψηφίστηκε για τη θέση του προέδρου  υπέρ από τα πέντε μέλη της παράταξης «Εμπόριο & Επιχειρείν μπροστά». Η μειοψηφία της παράταξης «Συνεργαζόμενο Ρεθεμνιώτικο  Εμπόριο» ΔΕΝ ψήφισε.

Για τη θέση του αντιπροέδρου η Αθηνά Κ. Τσικιντίκου πρότεινε τη Χρυσούλα Βεληβασάκη. Ψηφίστηκε υπέρ από τα πέντε μέλη της παράταξης «Εμπόριο & Επιχειρείν μπροστά». Η μειοψηφία της παράταξης «Συνεργαζόμενο Ρεθεμνιώτικο Εμπόριο» ΔΕΝ ψήφισε.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα η Αθηνά Κ. Τσικιντίκου πρότεινε τον Γιώργο Λιόκαλο. Στο σημείο αυτό ο Κωνσταντίνος Κόστα από την παράταξη «Συνεργαζόμενο Ρεθεμνιώτικο Εμπόριο» ζήτησε να είναι υποψήφιος επίσης για τη θέση του Γενικού Γραμματέα οπότε ζητήθηκε από την πρόεδρο  να ψηφίσουν τα παρευρισκόμενα μέλη για το ΔΣ. Η ψηφοφορία ανέδειξε Γενικό Γραμματέα τον Γιώργο Λιόκαλο όπου έλαβε 5 ψήφους έναντι των τριών που ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Κόστα

Για τη θέση του Ταμία  η Αθηνά Κ. Τσικιντίκου πρότεινε τον Μιχάλη Βασιλακάκη. Ψηφίστηκε υπέρ από τα πέντε μέλη της παράταξης «Εμπόριο & Επιχειρείν μπροστά». Η μειοψηφία της παράταξης «Συνεργαζόμενο Ρεθεμνιώτικο Εμπόριο» ΔΕΝ ψήφισε.