ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2024»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) με αφετηρία το έτος 2002, διοργανώνει ανά διετία το Πανελλήνιο Συνέδριο Ακουστικής. Το 2024, το 12ο κατά σειρά συνέδριο «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2024» θα διοργανωθεί από το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ρεθύμνης, στην πόλη του Ρεθύμνου, στις 17 έως 19 Οκτωβρίου 2024.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι ο Δήμος Ρεθύμνης και η Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου).

Η επίσημη έναρξη του 12ου Πανελληνίου συνεδρίου «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2024», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 19:00 στο Ρέθυμνο, στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Μετά την τελετή έναρξης και τους χαιρετισμούς των διοργανωτών θα ακολουθήσει η βράβευση του Καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μιχαήλ Ταρουδάκη, σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την πολύχρονη και διεθνώς αναγνωρισμένη επιστημονική και διοικητική συνεισφορά του στην ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, από τις θέσεις του Ακαδημαϊκού, του Πρόεδρου του ΕΛΙΝΑ, του Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ακουστικής και του Πρόεδρου της Διεθνούς Επιτροπής Ακουστικής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου: Πρόγραμμα Ακουστική 2024