ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Θλίψη για το θάνατο του Στέλιου Παττακού (Παττακοστελή)!

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Κρήτης η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Στέλιου Παττακού, γνωστού και ως Παττακοστελή, που έφυγε από τη ζωή σήμερα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Παττακοστελής υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, γνωστός για την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά και την αγάπη του για την παράδοση και τον πολιτισμό.

Ο Στέλιος Παττακός υπήρξε ένας διακεκριμένος της οικογένειας των Παττακών και ένας πρωτοστάτης της Κρητικής παράδοσης, με σπουδαία συνεισφορά ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός στην Κρητική παροικία σε όλον τον κόσμο. Γνωστός δημοσιογράφος και εξέχουσα προσωπικότητα της Κρητικής διασποράς, ο Στέλιος Παττακός αγάπησε και τίμησε την Κρήτη όσο λίγοι.

Αμαριώτης ανήσυχος και Ρεθεμνιώτης πολυσήμαντος και δημιουργικός, ο Παττακοστελής κατάφερε να ενώσει τις Κρητικές κοινότητες και να διαδώσει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας σε όλη την υφήλιο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους Κρήτες απανταχού, καθώς ο Παττακός του Γεωργίου υπήρξε αγαπητός σε όλους όσους τον γνώρισαν.

Συλλυπητήρια εκφράζονται στην οικογένεια και στους οικείους του.

Το κανάλι του στο YouTube https://www.youtube.com/@TheCretatv