ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έκθεση The Art of Social Media 2024 στη Λεμεσό

Η εταιρεία The Art παρουσιάζει την πέμπτη συναπτή έκθεση φωτογραφίας The Art of Social Media, και για τρίτη συνεχόμενη από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024, στη Λεμεσό. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Link 68, έναν χώρο που συνδυάζει την αισθητική του σύγχρονου πολιτισμού με την αυθεντικότητα της τοπικής κουλτούρας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη τέχνη, δημιουργικότητα και έμπνευση.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί έναν διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό αφιερωμένο στη δύναμη των social media, με στόχο την ανάδειξη της υψηλής ποιότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία στο διαδίκτυο. Με δέκα συναρπαστικές κατηγορίες, η έκθεση προσφέρει έναν πολυδιάστατο χώρο έκφρασης για καλλιτέχνες και λάτρεις της φωτογραφίας, αποκαλύπτοντας πώς τα κοινωνικά μέσα διαμορφώνουν τον σύγχρονο κόσμο της τέχνης.

Η καταξιωμένη κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, θα αναδείξει τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες από κάθε κατηγορία, ενισχύοντας το κύρος και την αξία του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα κοινό που αναγνωρίζει και τιμά την ποιότητα και την καλλιτεχνική αξία.

Η έκθεση είναι διαδραστική, επιτρέποντας στο κοινό να ψηφίζει χρησιμοποιώντας το κινητό του. Στο τέλος της εκδήλωσης, απονέμεται ένα Βραβείο Κοινού με βάση τις ψήφους που έχουν συγκεντρωθεί.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της φωτογραφικής ομάδας f/μηδέν, η οποία λειτουργεί ως χορηγός, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Κανάλι Έξι.

Μετά τη Λεμεσό, η έκθεση θα συνεχίσει το ταξίδι της, με επόμενους σταθμούς την Πράγα, στο ιστορικό κτήριο Dům U Minuty (28-29 Νοεμβρίου), και την Αθήνα (6-8 Δεκεμβρίου), προσεγγίζοντας διαφορετικά κοινά και δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

  • 18 Οκτωβρίου: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00
  • 19 Οκτωβρίου: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00
  • 20 Οκτωβρίου: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00

Εγκαίνια:

  • Σάββατο 19 Οκτωβρίου 19:00

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.theartofsocialmedia.gr