ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μιχάλης Ταταράκης και Ελένη Δασκαλάκη στη νέα εποχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Από δύο εκπροσώπους του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου θα αποτελείται η νέα διοικητική εποχή της Ε.Ο.Π, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας, Μιχάλης Ταταράκης, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη συνεχόμενη θητεία του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, λαμβάνοντας 24 ψήφους, ενώ στην Εξελεγκτική Επιτροπή βρίσκεται και η Ελένη Δασκαλάκη με 18 ψήφους. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εκλογών έφεραν τον κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας για τη δεύτερη 4ετή θητεία του, ενώ το Συμβούλιο θα αποτελείται από τους Αϊβατίδη Παντελεήμων, Αλευράκη Γεώργιο, Κοπανάκη Ιωάννη, Λέμη Νικόλαο, Παναγιωτόπουλο Χρήστο, Παπάζογλου Παντελεήμων, Πριστούρη Παναγιώτη, Ρακιτζοπούλου Στυλιανή, Συμνιώτη Σοφία, Ταταράκη Μιχαήλ, Τερέζη Σοφία, Τσάκωνα Τβιςς Σαμπρίνα, Τσοπούρογλου Σάββα, Τσορτουκτσίδη Κωνσταντίνο, Φαΐτο Νικόλαο και Φάκα Κωνσταντίνα, με την Εξελεγκτική επιτροπή να απαρτίζουν οι Νεστορίδη Αμαλία, Κονταξής Βασίλειος, Δασκαλάκη Ελένη και Πρέζας Νικόλαος. Στη θέση εκπροσώπου της Ε.Ο.Π. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης εκλέχθηκε εκ νέου.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου αισθάνεται υπερήφανος για την εκλογή των Μιχάλη Ταταράκη και Ελένης Δασκαλάκη, όντες πανέτοιμοι να προσφέρουν προς όφελος της ελληνικής ποδηλασίας, της ανάπτυξης και της ανάδειξης του αθλήματος στη χώρα μας. Επίσης, συγχαίρει όλους τους εκλεχθέντες στη νέα διοικητική εποχή της Ε.Ο.Π.

Μ. ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Μιχάλης Ταταράκης, σε δημόσια τοποθέτηση του έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα από όποια θέση και αν βρίσκεται. «Οι διαδρομές είναι πάντα όμορφες και ενδιαφέρουσες… Ειδικά με ποδήλατο.

Μια τέτοια διαδρομή έφτασε στο τέλος της το προηγούμενο Σάββατο με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠ.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους και όσες με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όπως και τους συνεργάτες, τους συνυποψήφιους και τους φίλους για το ήθος, τις ιδέες και την υπομονή τους.

Για μένα, δεν ήταν απλά μια εκλογή. Ήταν κάτι περισσότερο από αυτό.