ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στο πλευρό τοπικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση SIALPARIS 2024

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης  συμβάλλοντας στην προβολή της τοπικής παραγωγής σε διεθνές επίπεδο συμμετείχε, στο πλευρό επιχειρήσεων – μελών του και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια του νησιού, στην παγκοσμίου φήμης έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL Paris 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2024.

Η αποστολή του Επιμελητηρίου αποτελείτο από τον Πρόεδρο του και Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργο Γιακουμάκη και τον εκπρόσωπο της Διοίκησης του, μέλος της Διοικ. Επιτροπής και υπεύθυνου ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνο Σπυριδάκη.   Η SIAL Paris αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στον δυναμικό και έντονα εξελισσόμενο τομέα των τροφίμων και ποτών, προσελκύοντας χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στην έκθεση συμμετείχαν  παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους  και διευρύνοντας την εξωστρέφεια τους, 2 επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου  Ρεθύμνης, οι:

που δραστηριοποιούνται στους  τομείς της  παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Η παρουσία στην  διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης για την υποστήριξη και ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Ρεθυμνιώτικων επιχειρήσεων στην διεθνή αγορά.