ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τροχαίο τα ξημερώματα στους Αρμένους

εκαβ

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό και επεισοδιακή εξέλιξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη νέα διασταύρωση του Αγιοβασιλειώτικου δρόμου στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οχήματα, ένα που οδηγούσε 26χρονος και ένα ακόμη με οδηγό 60χρονο, συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του 60χρονου στο όχημά του, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό του.

Διερχόμενοι οδηγοί και η αστυνομία προσπάθησαν να βοηθήσουν στη δύσκολη αυτή επιχείρηση.

Ωστόσο, ο 26χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Goodnet.gr, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση, μπήκε σε όχημα πολίτη που είχε σταματήσει για βοήθεια και τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση το Σπήλι!

Κατά τη διάρκεια της πορείας του, συγκρούστηκε με δύο ακόμη οχήματα, ένα εκ των οποίων κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, προτού τελικά ακινητοποιηθεί και συλληφθεί από τις αρχές στη διασταύρωση της Πάλε!

Ευτυχώς, από τις συγκρούσεις δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί. Ο 60χρονος, ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου. Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.