ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίθεση του Β. Ψυχαράκη από τη ΔΗ.ΣΥ. Ρεθύμνου στο Γιάννη Ταταράκη

Επίθεση στον υποψήφιο της Ν.Δ. στο νομό Ρεθύμνου, Γιάννη Ταταράκη, εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο Βασίλης Ψυχαράκης, μέλος της Ομάδα Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ρεθύμνου.

Στη σχετική ανακοίνωση της αναφέρει:

“Η λέξη κωλοτούμπα απέκτησε χροιά σύγχρονου πολιτικού λόγου . Κόμματα άλλαξαν την πολιτική τους σε μία νύχτα και από το δριμύ κατηγορώ της πολιτικής του ¨ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ¨, κατέληγαν να υποστηρίζουν ένθερμα εκείνο που μέχρι πριν μάχονταν . Πολιτικοί αρχηγοί ή βουλευτές ( υποψήφιοι κ΄ νυν ) κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων φάσκουν και αντιφάσκουν, διαγραφέντες βουλευτές κατόπιν δηλώσεων μεταάνοιας επιστρέφουν ή μεταγράφονται σε άλλη ¨ομάδα¨.

Επίσης υπάρχει και η λαϊκή ρήση ¨Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω¨. Τόσο η συγκεκριμένη ρήση όσο και η κωλοτούμπα του σύγχρονου πολιτικού λόγου ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Ταταράκη, σύμφωνα με όσα είχαμε διαβάσει στα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου αλλά και με δημοσίευση στο διαδίκτυο η οποία έχει ως ακολούθως :

«Ο πρώην Δήμαρχος Λάμπης και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, επανέρχεται στα πολυτελή σαλόνια της Συγγρού (Νέας Δημοκρατίας). Στα σαλόνια που ο ίδιος πριν ενάμιση χρόνο κατήγγειλε με πρωτοσέλιδες δηλώσεις στο τοπικό τύπο και είχε κατονομάσει τον Αντώνη Σαμαρά ¨Προδότη και Αποστάτη¨!!!!!!! Σήμερα η γυαλάδα της γαλάζιας καρέκλας προφανώς συγκίνησε τον πρώην κατήγορο και νυν υποστηρικτή.

Έθεσε θέμα αντιλαϊκών μέτρων στην επιστολή παραίτησης (από την ΔΗ. ΣΥ.) που όμως υπερψήφισε η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. Επομένως η κίνηση Ταταράκη να φύγει από τη Δημοκρατική Συμμαχία και σήμερα να εντάσσεται στον Αρχιμνημονιακό Σαμαρά ίσως χαρακτηρίζεται από πολλούς ως πολιτική κωλοτούμπα.»

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο πρώην Δήμαρχος Λάμπης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν υψηλόβαθμο ¨Ντορικό¨ στέλεχος της ΔΗ. ΣΥ στο Ρέθυμνο και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία είχε συγκεντρώσει υπογραφές παλαιών μελών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία ήθελαν να διαγραφούν (από την Νέα Δημοκρατία) όταν ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα.

Αυτά είχε πει και γράψει τότε… Αύριο τι; Ανάλογες ενέργεις του κ. Ταταράκη και στο μέλλον δεν θα μας εκπλήξουν, διότι, ως φαίνεται, τα κοινά σημεία με το νέο του Αρχηγό είναι πάρα πολλά…”

Βασίλης Ψυχαράκης,
μέλος της  ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ