ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τραγωδία στον Μυλοπόταμο: Νεκρός 72χρονος μετά από εκτροπή αγροτικού οχήματος

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 72χρονος άνδρας το πρωί της Κυριακής σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους περίπου τριών μέτρων, κοντά στον δρόμο που συνδέει τον Γαράζο με το Φαράτσι. Μέσα στο όχημα βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα ή αν προηγήθηκε κάποιο παθολογικό επεισόδιο που οδήγησε στην εκτροπή του οχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 72χρονος είχε θεαθεί το προηγούμενο βράδυ σε καφενείο της περιοχής και εκτιμάται ότι το συμβάν συνέβη κατά την επιστροφή του στο χωριό.

Το όχημα και τον άτυχο άνδρα εντόπισε την επόμενη ημέρα συγχωριανός του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.